web analytics
Sunteți aici

Dedeman deschide la Zalău magazinul cu numărul 50, după o investiţie de 12 mil. euro

Retailerul de bricolaj Dedeman deschide săptămâna viitoare cel de-al 50-lea magazin, la Zalău, în urma unei investiţii de 12 milioane euro. Suprafaţa totală a noului magazin este de 12.700 mp, dintre care 2.500 mp sunt alocaţi pentru sera în care sunt expuse plantele, produsele de grădină şi cele pentru activităţile în aer liber. De asemenea, magazinul are 300 de locuri de parcare. Unitatea va fi deschisă miercuri, 18 decembrie.

Dedeman Zalău este singurul magazin nou inaugurat în 2019, după ce magazinele din Focşani şi Oneşti au fost extinse şi redeschise în decursul acestui an. 

”Suntem bucuroşi să încheiem anul 2019 aşezând pe hartă magazinul Dedeman cu numărul 50. Ne-am setat acest obiectiv cu mult timp în urmă, iar acum devine realitate prin inaugurarea magazinului din Zalău. Ne întregim astfel prezenţa în partea de vest a ţării şi ne respectăm promisiunea de a veni mai aproape de toţi clienţii noştri, care până acum aveau la dispoziţie doar magazinele din judeţele vecine şi magazinul online.”, spune Dragoş Pavăl, preşedintele companiei Dedeman.

Compania controlată de fraţii Pavăl are, pe lângă cele 50 de magazine, şi patru centre logistice şi parc auto propriu, precum şi peste 11.000 de angajaţi. Dedeman, a înregistrat în primul semestru un avans de 15% al cifrei de afaceri, la peste 3,5 mld. lei (745 mil. euro), potrivit datelor publice. Dacă vor menţine ritmul de creştere până la finalul anului, Dedeman va ajunge la aproape 1,8 miliarde de euro cifră de afaceri în 2019.

Cea mai recentă tranzacţie în care au fost implicaţi cei de la Dedeman este achiziţia birourilor The Office din Cluj, cea mai mare de acest tip din afara Bucureştiului. Valoarea deal-ului este estimată la circa 130 mil. euro, aceasta fiind valoarea din raportul NEPI-Rockcastle.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW