web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > IT-ştii clujeni de la AROBS au preluat pachetul majoritar al companiei SoftManager Ploieşti

IT-ştii clujeni de la AROBS au preluat pachetul majoritar al companiei SoftManager Ploieşti

AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucă­tori de pe piaţa locală de soluţii de IT, cu sediul central în Cluj-Napoca, a devenit acţionar majoritar al firmei SoftManager Ploieşti, preluând platforma de soluţii de management SoftManager CRM+ de la Arroganet Solutions SRL. Este a cincea achiziţie a AROBS din ultimii doi ani, după firmele CoSo BVBA si BVB din Olanda şi Belgia, SAS Grup România, Skyshield Ungaria şi UCMS Grup România.

Softmanager CRM+ este un produs software de tip enterprise solutions, cu peste 300 de clienţi  în România. Produsul oferă, dincolo de un sistem CRM obişnuit, componente dezvoltate pentru activităţi de Producţie, Service, Financiar, Marketing, Project Management, Analiză. Costul pentru un cont de user este de aproximativ 2 lei pe zi.

”Echipa SoftManager CRM+ este foarte bine pregătită şi competentă, iar împreună cu ei vom dezvolta şi vom consolida produsul, ducându-l la următorul nivel. Intrarea în acţionariatul SoftManager este aliniată cu strategia noastră de soluţii enterprise pentru clienţii noştri. Soluţiile AROBS sunt folosite de peste 8000 de clienţi din România. Noua investiţie continuă strategia noastră de creştere prin achiziţii în România şi în Europa de Est, pentru a ne consolida poziţia pe piaţă şi de a oferi servicii şi produse targetate clienţilor AROBS”, a declarant Voicu Oprean, fondator şi CEO AROBS.

Compania din Cluj Napoca, fondată în 1998, are peste 900 de angajaţi şi colaboratori în Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Baia Mare, Arad, Suceava, Iaşi şi Bucureşti. În plus, compania are filiale internaţionale în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia şi precum şi în Olanda şi Belgia

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW