web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > A fost inaugurată fabrica cu peste 7.000 de plante. Germanii de la Güntner au investit 30 mil. euro în extinderea centrului de producție a instalațiilor frigorifice și de climatizare de la Sibiu

A fost inaugurată fabrica cu peste 7.000 de plante. Germanii de la Güntner au investit 30 mil. euro în extinderea centrului de producție a instalațiilor frigorifice și de climatizare de la Sibiu

Grupul german Güntner a finalizat o investiție de 30 de milioane de euro în extinderea centrului de producție a instalațiilor frigorifice și de climatizare de la Sibiu. Cea de-a doua unitate de producție de 30.000 de metri pătrați a fost construită la Sibiu în Zona Industrială Vest. Peste 7.000 de plante din o sută de specii au fost amplasate în interiorul fabricii, pe stâlpii din beton sau pe pereți, acoperind o suprafață de 13.000 metri pătrați.

În anul 2016, grupul Güntner a deschis prima unitate de producție din Sibiu. Compania produce sisteme de răcire, fiind numărul unu la nivel mondial în climatizarea industrială.

”Ca răspuns la cererea globală în creștere pentru convertoare de căldură utilizate în refrigerare și climatizare care să fie eficiente energetic și de înaltă calitate, grupul Güntner investește într-o nouă unitate de producție, de ultimă generație, în Sibiu. După deschiderea în 2016 a fabricii Sibiu I, grupul Güntner își continuă dezvoltarea cu această nouă unitate și alte investiții”, au spus reprezentanții grupului Güntner.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW