20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAplicația de food delivery deținută de eMAG se lansează la Cluj-Napoca

Aplicația de food delivery deținută de eMAG se lansează la Cluj-Napoca

Platforma online de food delivery EuCeMananc s-a lansat în Cluj-Napoca, cu o ofertă specială pentru clienți în luna decembrie. De acum înainte, clujenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația EuCeMananc, de unde pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente.

Clienții vor beneficia de o ofertă specială în luna decembrie: livrare gratuită și un voucher cadou în valoare de 15 lei pentru prima comandă. Serviciul introduce totodată și comanda de grup, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea să adune produsele selectate într-o comandă comună cu colegii sau prietenii, economisind astfel timp și costuri de livrare. EuCeMananc este singura platformă de food delivery din Cluj-Napoca ce oferă acest beneficiu clienților.

”Ne bucurăm că de acum serviciile noastre sunt disponibile în cel mai important oraș al țării din Transilvania, care a cunoscut o dezvoltare fără precedent în ultimii ani din punct de vedere al infrastructurii și al comerțului online. Cu această ocazie introducem și o nouă funcționalitate pe platforma EuCeMananc, respectiv comanda de grup. Datele noastre dinaintea lansării indicau că este o piață care folosește această funcționalitate și ne bucurăm că putem să o oferim încă de la început”, a spus Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

Prin intermediul platformei, locuitorii orașului Cluj-Napoca vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă diversă de opțiuni culinare, disponibile în același loc, livrate rapid și în siguranță. Printre restaurantele prezente în acest moment pe platforma EuCeMananc în Cluj-Napoca se numără Marty Delivery, Big Belly, Euphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.

În luna septembrie, EuCeMananc a anunțat tranzacția prin care eMAG, liderul regional în e-commerce, a devenit acționar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezentă acum în 19 orașe din țară și este în continua ascensiune.

Platforma reunește în prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași. Companie românească lansată în 2014 în Timișoara, EuCeMananc a cooptat eMAG, liderul ecommerce în regiune, în acționariatul companiei, în septembrie 2019.

Obiectivul parteneriatului este acela de a accelera dezvoltarea business-ului prin creșterea numărului de restaurante aflate pe platformă și astfel a varietății de mâncare care ajunge la clienții săi. În urma investiției, eMAG a preluat 54% din acțiuni, dar o parte din antreprenorii fondatori conduc în continuare compania. EuCeMananc a fost fondată de un grup de antreprenori în urmă cu cinci ani și este, în prezent, lider pe piața de food ordering din vestul țării.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments