13.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iunie 3, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBrandul românesc Cinema One Laserplex a deschis un cinematograf în Aushopping Satu...

Brandul românesc Cinema One Laserplex a deschis un cinematograf în Aushopping Satu Mare

Brandul românesc Cinema One Laserplex a deschis un cinematograf în centrul comercial Aushopping Satu Mare, dezvoltat de compania imobiliară Ceetrus (fostul Immochan), după ce proprietarii mallului au investit 11,5 mil. euro în extindere.

Cinematograful dispune de o suprafaţă de 2.300 metri pătraţi, cinci săli de proiecţie şi peste 1.000 de locuri şi reprezintă a doua unitate din reţeaua operatorului, după cea deschisă în cadrul centrului Coresi Shopping Resort din Braşov, în urmă cu patru ani.

Odată cu inaugurarea cinematografului, Aushopping Satu Mare deschide şi noua zonă de food court, precum şi Cartier Hub, primul spaţiu comunitar din oraş, după ce, cu doar două luni în urmă, centrul comercial a bifat deschiderea primului magazin Decathlon din nord-vestul României şi a magazinului de mobilă Casa Rusu. În plus, restaurantul Spartan, alături de Famous Cafe şi punctul gastro Auchan aduc noutate în zona de food-court din Aushopping Satu Mare, unde, în curand se va deschide şi restaurantul chinezesc Full Day.

”Încă din 2016, de când am început procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus să creăm aici spaţii pline de viaţă care să integreze facilităţi şi servicii mixte pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunităţii sătmărene”, explică Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare.

Cu spaţiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafaţă închiriabilă de 25.000 metri pătraţi, în urma unei investiţii totale de 11,5 milioane de euro. Immochan, filiala imobiliară a grupului de retail Auchan, şi-a schimbat anul trecut numele în Ceetrus, pentru a marca o schimbare de strategie: dacă până acum francezii se orientau în special pe retail, strategia actuală presupune orientarea spre dezvoltare de proiecte cu funcţiuni mixte.

În prezent Ceetrus administrează o reţea de 23 de centre comerciale la nivel naţional: Drumul Taberei, Crângaşi, Vitan, Titan, Berceni şi Pallady din Bucureşti, Coresi Shopping Resort din Braşov şi centrul comercial Auchan Bradu din Piteşti, dar şi fostele galerii Real din: Bacău, Baia Mare, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu Mare, Sibiu, Timişoara şi Târgu- Mureş. De asemenea, compania are în plan dezvoltarea de noi proiecte în Bucureşti, Satu Mare, Sibiu, Cluj şi Craiova.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments