web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Primăria Cluj-Napoca investește peste 8 mil. euro în supraetajarea și reabilitarea termică a școlilor ”Ion Creangă” și ”Nicolae Titulescu”

Primăria Cluj-Napoca investește peste 8 mil. euro în supraetajarea și reabilitarea termică a școlilor ”Ion Creangă” și ”Nicolae Titulescu”

Primăria Cluj-Napoca va investi peste 39,5 mil. lei (8,3 mil. euro) în supraetajarea și reabilitarea termică a școlilor ”Ion Creangă” și ”Nicolae Titulescu”. În urma celor două investiţii se vor obține 23 de noi săli de clasă, o nouă sală de sport, o sală multifuncțională, o sală de festivități și alte noi spații destinate educației.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Supraetajare clădire școală și reabilitare termică – Şcoala Gimnazială Ion Creangă” prevede realizarea de lucrări de etajare pe întreaga suprafață a clădirii școlii, în urma cărora se vor obține în plus 11 săli de clasă, o terasă, o sală festivă și spații conexe. Suprafața construită desfășurată propusă va fi de 1.493,17 metri pătrați. Durata de realizare a investiţiei va fi de 12 luni.

În ceea ce privește obiectivul de investiţii ”Supraetajare clădire şcoală, sală de sport şi reabilitare termică – Şcoala Gimnazială Nicolae Titulescu”, acesta prevede realizarea unui etaj suplimentar pentru fiecare din cele trei corpuri de clădire, urmând să rezulte: 12 noi săli de clasă în corpul C1, o sală multifuncționala în corpul C2 și o sală de gimnastică în corpul C3. Supraetajarea va fi realizată după consolidarea structurii de rezistenţă existente. De asemenea, se propune realizarea unui ascensor în corpul principal, pentru facilitarea accesului elevilor cu dizabilități. Suprafaţa construită propusă este de 1.507 de metri pătrați. Pentru această investiție, durata de realizare va fi de 24 de luni.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW