33.7 C
Cluj-Napoca
marți, iulie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAntreprenorul Ovidiu Şandor demarează construcţia hotelului Radisson Blu din Timişoara

Antreprenorul Ovidiu Şandor demarează construcţia hotelului Radisson Blu din Timişoara

Antreprenorul Ovidiu Şandor, prin Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului imobiliar ISHO, a obţinut autorizaţia de construcţie pentru hotelul Radisson Blu din cadrul proiectului ISHO din Timişoara. Lucrările de construcţie vor demara în zilele următoare. Noul hotel va creşte portofoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.

Noul hotel Radisson Blu din Timişoara va fi finalizat în 2021, an în care oraşul va fi capitală culturală europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant şi un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcţiona 24/7 precum şi o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii.

”Este cu siguranţă una dintre cele mai spectaculoase investiţii din Timişoara şi regiunea de vest în zona serviciilor. Timişoara va avea un hotel internaţional, care va deveni o referinţă în regiunea noastră şi care va contribui la dezvoltarea oraşului prin facilităţile oferite”, a spus Ovidiu Şandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la patru hoteluri Radisson Blu şi un hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu şi Gaivoronschi, din Timişoara, iar designul interior de firma Blocher & Blocher, din Germania. În total, proiectul de birouri ISHO Offices este împărţit în trei faze, prima în trimestru I din 2018, cu un total de 16.000 mp, a doua urmând a fi gata în perioada următoare cu alţi 17.000 mp şi a treia în T1 2020 cu încă 17.000 mp de spaţiu închiriabil de birouri. În total se va ajunge la 50.000 mp de birouri, iar spaţiul per etaj va ajunge la 7.000 mp odată ce vor fi construite toate cele trei etape, spaţiu pentru mai bine de 700 de angajaţi.

Birourile ISHO fac parte dintr-un proiect amplu cu acelaşi nume, realizat de Ovidiu Şandor în apropierea centrului Timişoarei în urma unei investiţii estimate la 130 mil. euro. În total, proiectul realizat pe fosta platformă ILSA – Industria Lânii din Timişoara are 5,3 hectare.

Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include gym, spa, piscină, dar şi un parc de peste 7.500 mp. ISHO va prevedea amenajarea unei grădiniţe şi after-school. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci şi alte funcţiuni comerciale complementare. Zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase şi alte spaţii de socializare şi relaxare.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments