11.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTInginerul Răzvan Baba a investit 150.000 de euro într-un after school în...

Inginerul Răzvan Baba a investit 150.000 de euro într-un after school în Braşov şi aşteaptă să-şi recupereze investiţia la finalul primului an complet de funcţionare

Inginerul Răzvan Baba a investit 150.000 de euro într-un centru educa­ţio­nal în Braşov, oraşul său natal, un centru care a devenit operaţional în septembrie 2019 şi care aşteaptă încasări de cel puţin 150.000 de euro la finalul primului an complet de funcţionare, scrie Ziarul Financiar.

”Joy Academy este un centru educaţio­nal modern, aşa cum ni l-am dorit pentru copi­lul nostru. Am analizat lucrurile din perspec­tiva unor persoane care trebuie să vizualizeze şi să înţeleagă ce îşi doresc copiii. Investiţia a fost de 150.000 de euro, bani proprii şi credite”, a spus Răzvan Baba, citat de ZF.

Inginerul povesteşte că centrul a pornit de la nevoia familiei de a-şi duce copilul la after school după ce finaliza cursurile la şcoala primară începând din acest an. După ce a analizat împreună cu soţia mai multe oferte, au constatat că centrele deja existente nu cores­pun­deau cerinţelor lor şi au hotărât să con­struiască chiar ei un centru educaţional altfel.

Răzvan Baba spune că pentru deschi­derea Joy Academy un rol important l-a avut chiar dezvoltatorul proiectului rezi­den­ial în care se află centrul, Urban Invest. Centrul a devenit opera­ţional în septembrie 2019, iar de atunci 24 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani merg să desfăşoare activităţile de after-school după ora 12:00 până la 17:00 sau 18:00. Centrul se află ntr-un spaţiu modular de 210 mp, iar capacitatea sa este de 45 de locuri.

”Cadrele didactice sunt două învăţătoare care lucrează la şcoli de stat, dar avem şi colaboratori. Cadrele respectă programa şcolară, copiii sunt îndrumaţi să facă temele şi au posibilitatea să se joace în grup ori au posibilitatea să citească, dar pot să şi stea 10-20 de minute fără să facă nimic”, a mai spus Răzvan Baba.

Copiii învaţă şi limba engleză, pot opta şi pentru cursuri de limba germană opţional sau robotică. Programul educaţional de after-school cu transport şi masă costă între 200 şi 230 de euro lunar. Răzvan Baba spune că din luna februarie 2020 va dezvolta un program de preschool, unde să vină copiii în prima parte a zilei. Totodată, în centru sunt organizate şi evenimente pentru copii, cum ar fi petreceri private sau serbări pentru şcolari şi preşcolari. Inginerul spune că pentru anul 2020, la finalul primului an complet de activitate, veniturile Joy Academy se vor situa între 150.000 de euro şi 200.000 de euro. 

Sursa Foto: Facebook Joy Academy

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments