web analytics
Sunteți aici

Doi oameni de afaceri din Sibiu vor să investească 100 mil. euro într-un proiect mixt, cu birouri, locuinţe şi spaţii comerciale

Oamenii de afaceri Ioan Alin Tatu şi Constantin Trihenea vor să dezvolte un proiect mixt, cu birouri, locuinţe şi spaţii comerciale, pe terenul unui depozit de materiale de construcţii din Sibiu. Investiţia esti­mată este cu­prin­să între 80 şi 100 mil. euro, scrie Ziarul Financiar.

”În acest moment este obţinută autorizaţia de de­molare a construcţiilor afla­te pe teren. Sursele de fi­nan­ţare pentru investiţiile vi­itoare sunt fonduri pro­prii, private equity sau ven­ture capital, dar nu excludem nici o dezvoltare etapizată şi finanţare prin credit bancar”, spune Ioan Alin Tatu, citat de ZF.

Tatu şi Trihenea au depus docu­men­tele pentru obţinerea PUZ (plan ur­banistic zonal) împreună, însă abia după ce acesta va fi gata vor decide dacă se vor asocia în dezvoltarea pro­iec­tului sau dacă vor dezvolta separat, fie­care pe parcela sa de teren. Proiectul pe care l-a conturat Ioan Alin Tatu va pur­ta numele Hybrid.

”Suntem deschişi la orice propu­nere serioasă de asociere sau parte­ne­riat şi chiar suntem în discuţii incipiente cu reprezentanţii din România ai unui fond de investiţii. Nu excludem nicio variantă”, mai spune Ioan Alin Tatu. Terenul este situat între strada Autogării din Sibiu, strada Distribuţiei, calea ferată şi autogara Atlassib, şi a fost cumpărat în cadrul unei licitaţii publice.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW