web analytics
Sunteți aici

UNTOLD pune la vânzare primele abonamente pentru ediția din 2020 la prețul de 119 euro, plus taxe

Organizatorii festivalului UNTOLD, care se va desfășura în perioada 30 iulie-2 august 2020 la Cluj-Napoca, scot la vânzare primele abonamente, la preț special de 119 euro, plus taxe. La cea de-a cincea ediție a festivalului UNTOLD au participat peste 375.000 de fani și 200 de artiști internaționali, care au evoluat pe cele 10 scene.

Miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00, vor fi puse în vânzare primele abonamente la un preț special, pentru UNTOLD 2020. Abonamentele sunt disponibile doar pentru persoanele care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente.

Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, din prețul final de 199 de euro plus taxe. La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.

Participanții au la dispoziție și abonamentele General Access Flexi la prețul de 119 euro plus taxe, din prețul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele. Fanii festivalului UNTOLD au posibilitatea să achiziționeze și abonamente General access Risk Free la prețul de 122 euro plus taxe, din prețul final de 216 euro plus taxe.

La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 309 euro plus taxe, din prețul final de 399 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW