30.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 17, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAgenţia de turism Paralela 45 anunţă din vară un zbor charter din...

Agenţia de turism Paralela 45 anunţă din vară un zbor charter din Cluj-Napoca spre Kusadasi, Turcia

Paralela 45, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, controlată de Alin Burcea, anunţă din vara anului viitor un nou zbor charter de pe aeroportul din Cluj-Napoca spre zona Bodrum-Kusadasi-Marmaris.

Paralela 45 a trimis circa 45.000 de români în cursul anului 2019 în Turcia, Grecia, Spania, Italia sau Egipt, ţări aflate în topul destinaţiilor de concediu ale ro­mâ­nilor. Deşi preţurile au crescut sem­nificativ în Turcia în majoritatea hote­lurilor, 80% din clienţii agenţiei şi-au petrecut concediul în această ţară.

În Turcia, românii au mers în Antalya, Alanya şi Bodrum, la hoteluri de lux. Paralela 45 a avut 19 curse charter săptămânale spre Antalya, una spre Alanya şi una spre Bodrum. Cursele au avut un grad mediu de ocupare de 94%. În mai, o vacanţă în Antalya costă 450 de euro la hotel de cinci stele. Următoarea destinaţie preferată de români a fost Grecia, cele şapte insule ale sale Santorini, Rodos, Creta, Zakynthos, Samos, Lesbos, Corfu atrăgând peste 12.000 de turişti prin intermediul agenţiei Paralela 45.

Compania a avut 11 curse charter spre Grecia, cu plecări săptămânale spre insulele Santorini, Rodos, Creta Chania şi Creta Heraklion, Zakynthos, Samos, Lesbos, Corfu, iar cea mai solicitată destinaţie grecească a fost Creta Heraklion. Din numărul total de turişti care au fost în vacanţă în Grecia, 18% au ales destinaţia Heraklion/Creta cu plecare din Bucureşti.

Spre Spania au plecat în sezonul 2019 peste 6.000 de turişti din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, iar cei mai mulţi români (18%) au mers în Tenerife. Paralela 45 a avut 12 curse săptămânale cu plecări spre Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca şi Tenerife.

Pentru perioada de toamnă-iarnă 2019, turoperatorul Paralela 45 are în portofoliu chartere şi circuite spre Maldive, Mauritius, Seychelles, Bali şi Oman. Pachetele includ zboruri, cazare, masă, transferuri şi sunt disponibile din septembrie până anul următor. O vacanţă exotică de 7 nopti porneşte de la 1.200 de euro/persoană, mai spun reprezentanţii companiei. Turoperatorul are o reţea de 50 de agenţii proprii şi francizate, în întreaga şară, fiind cea mai extinsă reţea cu proprietar român.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments