web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Se deschide primul mall din Zalău: Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital inaugurează la începul lunii noiembrie Zalău Value Center

Se deschide primul mall din Zalău: Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital inaugurează la începul lunii noiembrie Zalău Value Center

Prime Kapital, dezvoltatorul imobiliar controlat de Martin Slabbert, fondatorul NEPI, va inaugura în 7 noiembrie Zalău Value Center, primul mall construit în județul Sălaj.

Zalău Value Center a fost construit pe o suprafață de 5,5 hectare, pe terenul deținut de Rominserv, fosta IAIFO, la 2,5 kilometri de centrul municipiului. Construcția a început în urmă cu mai puțin de un an, mall-ul fiind dezvoltat pe suprafață de peste 18.000 mp pentru spații comerciale și o suprafață de 22.000 mp pentru căi de acces, spațiu proiecție filme și parcări.

Centrul comercial va dispune de un hypermarket Carrefour, si de peste 50 de spatii comerciale ale retailerilor New Yorker, C&A, Deichmann, Pepco, Takko, Hervis, JYSK, Altex, Flanco, Noriel, CCC, Boutique 17, Orsay, Bossini, Animax, Vodafone, Digi, KFC, Spartan, Mesopotamia, Meron Caffe și altele.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW