web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Braşovul cumpără 32 de autobuze electrice de la compania cehă SOR Libchavy pentru 75,5 mil. lei

Braşovul cumpără 32 de autobuze electrice de la compania cehă SOR Libchavy pentru 75,5 mil. lei

Prodcătorul ceh de autobuze, troleibuze şi autocare SOR Libchavy s.r.o. va livra 32 de autobuze electrice companiei de transport public a municipiului Braşov, valoarea contractului fiind de peste 75,5 mil. lei (15,9 mil. euro), fără TVA. Prima tranşă va fi livrată în maxim nouă luni de la semnarea contractului, iar livrarea integrală a autobuzelor nu va depăşi 18 luni, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

Autobuzele electrice vor avea o lungime standard de 12 metri, trei uşi duble podea joasă integral, rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, suspensie cu funcţie de înclinare a vehiculului în staţie şi o capacitate de 102 pasageri. Autobuzele vor fi livrate împreună cu 2 tipuri de staţii de încărcare: 32 de staţii pentru încărcare lentă în garaj şi nouă staţii pentru încarcarea rapidă în capăt de linie. Investiţia este finanţată printr-un proiect european de 109,6 mil. lei, care mai prevede şi achiziţia a 20 de autobuze electrice de mici dimensiuni.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW