web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Clujenii de la Salad Box au deschis al doilea restaurant din Marea Britanie, la Birmingham

Clujenii de la Salad Box au deschis al doilea restaurant din Marea Britanie, la Birmingham

Lanţul românesc de restaurante Salad Box, dezvoltat de patru antreprenori locali, a deschis o unitate în Birmingham, aceasta fiind a doua unitate deschisă în Marea Britanie de către companie. Salad Box mai are restaurante în Ungaria (şase unităţi), Irlanda (două unităţi), Italia (două), SUA (două), Algeria (1), Bulgaria (trei), Franţa (două), Cehia (două), Olanda (două), Spania (1), Slovacia (1), conform datelor de pe site-ul companiei.

Salad Box a deschis o unitate şi la New York.  În România, reţeaua numără peste 50 de unităţi. Lanţul de restaurante cu servire rapidă Salad Box a fost fondat în urmă cu cinci ani de patru antreprenori români – Dan Isai, Radu Lupaş, Daniel Lar şi Vlad Lupaş (care a decedat).

Reţeaua s-a dezvoltat în sistem de franciză. Pe site-ul companiei nu există date despre valoarea taxei de franciză, însă compania menţionează că în afară de această taxă deţinătorul de franciză trebuie să plătească o redevenţă (5% din venitul net) şi o taxă de branding între 1 şi 1,5% din venitul net). Contractul de franciză se va semna pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitate de prelungire. Locaţia optimă are o suprafaţă între 40 şi 100 mp. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW