web analytics
Sunteți aici

Indienii de la Tech Mahindra au angajat 100 de oameni în centrul de dezvoltare IT deschis la Timişoara

Compania indiană Tech Mahindra, furnizor de servicii şi soluţii de transformare digitală, consultanţă şi remodelarea proceselor de business prin soluţii IT, a deschis primul său centru de dezvoltare din România, în Timişoara, cu o echipă de 100 de persoane. Centrul se va concentra pe transformarea reţelelor folosind tehnologii de ultimă generaţie pentru clienţii cheie ai companiei din Europa.

”Timişoara este un important centru industrial, comercial şi tehnologic, cu un sector IT care creşte vertiginos şi cu o populaţie tânără numeroasă, care vorbeşte atât limba engleză cât şi cea germană. Considerăm că sectorul IT va înregistra creşteri spectaculoase în următorii trei – cinci ani, odată cu apariţia şi răspândirea tehnologiilor noi, precum automatizarea, inteligenţa artificială sau 5G. Astfel, intenţionăm să transformăm Centrul de Dezvoltare Tech Mahindra din Timişoara într-un hub pentru operaţiunile companiei din Europa şi să creştem exponenţial echipa de la an la an”, a declarat Vikram Nair, President, EMEA Tech Mahindra.

Noul birou Tech Mahindra va funcţiona în Vox Technology Park, unde compania a închiriat peste 600 de metri pătraţi, cu opţiune de extindere în viitor. Serviciile furnizate de Tech Mahindra permit companiilor să-şi reducă costurile de operare şi să-şi transforme reţelele prin intermediul celor mai bune tehnologii noi, capabile să creeze noi servicii generatoare de venituri.

Tech Mahindra, parte a Mahindra Group, este prezentă în 90 de ţări şi are afaceri anuale de 4,9 miliarde de dolari, cu peste 118.390 de angajaţi. Tech Mahindra este cea mai bine clasată companie din afara SUA în clasamentul Forbes Global Digital 100 (2018) şi în Forbes Fab 50 Asia (2018). Grupul Mahindra are afaceri anuale de 21 de miliarde de dolari şi peste 200.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Grupul operează în industrii cheie, deţinând o poziţie de lider în producerea de tractoare şi vehicule utilitare, piese auto, IT şi tour operatori.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW