18.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALMallul de 70 mil. euro dezvoltat de NEPI Rockcastle la Târgu-Mureş va...

Mallul de 70 mil. euro dezvoltat de NEPI Rockcastle la Târgu-Mureş va fi deschis în martie 2020

Fondul de investiţii NEPI Rockcastle va inaugura centrul comercial Shopping City Târgu-Mureş în luna martie 2020, în urma unei investiţii de 70 milioane euro, peste 75% din suprafaţa mallului fiind închiriată. Peste 60% din suprafaţa noului mall va fi ocupată de magazine ancoră, inclusiv un hypermarket Carrefour cu o suprafaţă de 10.000 mp.

”Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar şi a tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. Ne dorim să le oferim românilor din nordul ţării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigenţe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureş le va aduce mureşenilor, alături de opţiuni variate de cumpărături şi petrecere a timpului liber şi noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 40.000 de metri pătraţi, mai mult de jumătate dintre magazine marcând astfel intrarea în această regiune. Mallul va include o zonă de food court, un cinema multiplex şi un loc de joacă. Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiş de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante şi o panoramă unică asupra zonei istorice a oraşului.

Dezvoltatorul a demarat şi lucrări pentru fluidizarea traficului în zonă a oraşului prin construirea unor noi sensuri giratorii pe bulevardele principale adiacente proiectului NEPI Rockcastle. Pe plan local, grupul deţine Mega Mall, Promenada Mall Bucureşti, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanta, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamţ, Shopping City Satu Mare. Portofoliul imobiliar al NEPI în România era evaluat la 2,1 mld. euro în 2018, respectiv 36% din totalul activelor fondului de investiţii. 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments