web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Florin Madar a ajuns la afaceri de 27 mil. euro cu distribuitorul de materiale de construcţii Temad Braşov

Antreprenorul Florin Madar a ajuns la afaceri de 27 mil. euro cu distribuitorul de materiale de construcţii Temad Braşov

Distribuitorul de materiale pentru construcţii şi industrie Temad din Braşov, deţinut de omul de afaceri Florin Madar, şi-a majorat afacerile cu 10% de la începutul anului până acum, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

”În primele opt luni din 2019 am crescut cifra de afaceri cu 10% faţă de 2018, având vânzări de 128 de milioane de lei anul acesta. Am constatat o creştere a pieţei noastre în general, chiar dacă pe segmentul de şantiere de construcţii am observat o aplatizare a creşterii”, spune Florin Madar, CEO al companiei.

Anul trecut, businessul companiei a ajuns la 177 de milioane de lei, în creştere cu 12% faţă de anul anterior, fiind unul dintre cei mai buni ani din istoria Temad. Compania a avut în 2018 un număr mediu de 250 de angajaţi. Temad Co activează pe piaţa bricolajului, un sector cu o valoare cuprinsă între 3 şi 4 miliarde de euro anual.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW