web analytics
Sunteți aici

Probleme grave la Vivo! Cluj: Protecţia Consumatorului a închis 20 de restaurante din zona food-court

Comisarii de la Protecția Consumatorului Cluj au amendat miercuri cu 30.000 de lei mall-ul VIVO! Cluj și au închis circa 20 de restaurante din zona de food-court, după ce au fost descoperite ”colonii de gândaci negri și roșii”, potrivit Mediafax.

Comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, că restaurantele rămân închise până la remedierea situației.

”În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) și s-a aplicat operatorului o amendă de 30.000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri și roșii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare”, a spus Radu, citat de Mediafax.

Comisarul Mircea Radu a mai declarat că a dispus să fie făcute acțiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situației. Inspectorii aflaţi în control la mall-ului din Cluj au găsit gândaci, atât vii, cât şi morţi, în întreaga zonă de restaurante şi fast-food-uri din VIVO! Cluj.

Oamenii legii au luat imediat cea mai drastică măsură, una care nu convine deloc managerilor VIVO! sau patronilor de la Immofinanz: au pus lacăt pe zona de food-court!

Vestea incidentului vine cum nu se poate mai prost pentru cunoscutul centru comercial, după ce procesul de renovare prin care trece a transformat în această vară o parte din mall în şantier, a dus la închiderea temporară unor magazine şi i-a nemulţumit pe clienţii VIVO!.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW