20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALGermanii de la Kathrein construiesc o fabrică de antene și sisteme de...

Germanii de la Kathrein construiesc o fabrică de antene și sisteme de telecomunicații la Timişoara

Compania germană Kathrein va deschide o nouă fabrică la Timișoara, unde va produce antene și sisteme de telecomunicații care vor fi comercializate atât la nivel local, cât și pe piețele internaționale. Noua unitate din Timișoara va avea o suprafață de 5.000 metri pătrați.

Kathrein mai deține o unitate de producție în Timișoara, pe o suprafață de 25.000 metri pătrați. Compania a fost fondată în anul 1919 în Germania, fiind în prezent unul dintre cei mai mari producători de antene la nivel mondial. Înființată în anul 2000, Kathrein România este cel mai mare producător local de antene de comunicații mobile și TV.

La nivel internațional, divizia de antene și filtre pentru rețele mobile a Kathrein are aproximativ 4.000 de angajați cu calificări în cercetare-dezvoltare, producție și vânzări în Germania, România, SUA, Mexico, China și alte peste 15 piețe.

Subsidiara locală a gigantului suedez Ericsson, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii pentru operatorii de telecom, va avea afaceri de peste 300 mil. euro şi peste 4.000 de angajaţi odată ce Comisia Europeană a aprobat achiziţia producătorului german de antene Kathrein, care are operaţiuni semnificative în România. 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments