19.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALHoria Ciorcilă de la Banca Transilvania transformă hotelul Sport din Cluj într-un...

Horia Ciorcilă de la Banca Transilvania transformă hotelul Sport din Cluj într-un Radisson Blu de cinci stele

Lanţul internaţional Radisson se extinde pe piaţa din România cu un nou hotel, la Cluj, dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă, preşedintele Banca Transilvania, noua unitate urmând să fie inaugurată în primăvara anului 2021.

Hotelul va opera sub brandul Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5 stele din Europa, prezent deja pe piaţa din România cu un hotel în Bucureşti. Winners Park Invest a cumpărat în toamna trecută, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii. 

”Suntem încântaţi să colaborăm cu Radisson Hotel Group, unul dintre liderii industriei hoteliere. Am căutat un brand care să răspundă nevoilor clienţilor din regiunea noastră, atât pentru turismul de agrement cât şi pentru turismul de afaceri, un brand cu care aceştia să se identifice şi suntem mândri că am găsit partenerul ideal in Radisson Blu. Cluj-Napoca este o destinaţie ofertantă şi aşteptăm cu nerăbdare să deschidem porţile către toţi cei care caută experienţe autentice”, a declarat Nina Moldovan, preşedintele Consiliului de administraţie şi reprezentantul investitorului Winners Park Invest.

Horia Ciorcilă, care controlează indirect Winners Park Invest, este preşedintele Consiliului de Administraţie al BT şi deţine 4,345% din bancă, fiind cel mai mare investitor individual. 

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca, situat în centrul oraşului, va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard şi superioare, la apartamente şi zone VIP, cărora li se adaugă un restaurant, sală de fitness, săli de conferinţă şi o sală de recepţie de 350 mp, care poate găzdui până la 300 de invitaţi. Cluj-Napoca, ce înregistrează anual peste 600.000 de vizitatori, creşte în popularitate atât ca destinaţie de petrecere a timpului liber, cât şi de afaceri.

”Radisson Blu rămâne cel mai mare jucător din segmentul de upper upscale din Europa. Suntem încrezători că vom dezvolta aici, împreună cu partenerii noştri, o poveste de succes, bazată pe încredere şi responsabilitate”, a declarat Elie Younes, vicepreşedinte executiv şi director de dezvoltare în cadrul Radisson Hotel Group.

Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson şi Country Inn & Suites by Radisson.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments