web analytics
Sunteți aici

Veşti bune pentru timişoreni: Spitalului judeţean din Timişoara are 3,8 mil. euro pentru modernizarea

Spitalul Judeţean din Timişoara, aflat în administrarea Consiliului Judeţean Timiş, derulează o investiţie de peste 18 mil. lei (3,8 mil. euro) în reabilitări de secţii, dotarea cu echipamente performante şi modernizarea clădirilor.

Printre cele mai importante lucrări se află recompartimentarea şi modernizarea secţiei de mari arşi de la Casa Austria (3,3 milioane lei) şi extinderea, modernizarea şi dotarea cu echipamente performante a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean (2,5 milioane lei). De asemenea, 500.000 lei sunt alocaţi pentru reamenajarea secţiei de urologie şi ATI transplant renal, iar 1 mil. lei pentru reparaţii capitale la instalaţiile electrice ale Spitalului.

”Avem toată deschiderea să investim în Spitalul Judeţean. Din păcate, trebuie să temporizăm lucrările, întrucât nu putem bloca activitatea acestuia. Lucrăm pe cât de repede se poate, fără a afecta actul medical”, a spus Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, într-un comunicat de presă. Pe lângă fondurile alocate investiţiilor în infrastructura existentă a Spitalului Judeţean, CJ Timiş derulează un proiect european de peste 12 mil. euro în construcţia unei maternităţi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW