web analytics
Sunteți aici

Profitul clujenilor de la PitechPlus a crescut de 8 ori anul trecut

Compania PitechPlus din Cluj-Napoca, specializată în furnizarea de soluţii software, şi-a majorat anul trecut profitul net de opt ori comparativ cu 2017, acesta ajungând la 6 milioane lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Cifra de afaceri a crescut cu 28% în 2018, la 42,6 mil. lei (9 milioane euro), conform estimărilor iniţiale ale companiei, iar marja de profit a fost de 14%. Avansul businessului PitechPlus a fost generat de creşterea proiectelor externe, în special din Marea Britanie, precum şi pe extinderea portofoliului de soluţii şi servicii.

Anul trecut, compania s-a axat pe cinci direcţii de dezvoltare – vânzări online, soluţii pentru industria ospitalieră, soluţii digitale pentru domeniile financiar şi asigurări, soluţii pentru segmentele auto şi mobilitate urbană şi divertisment. Echipa PitechPlus a numărat în medie 224 de persoane în 2018, cu 10 mai puţin comparativ cu 2017. Compania, înfiinţată în 2008, are centre de dezvoltare în Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş. Compania este deţinută în proporţie de 100% de Bogdan Herea. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW