web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Băimărenii de la ATP Trucks Automobile au lansat un camion asamblat în totalitate în România

Băimărenii de la ATP Trucks Automobile au lansat un camion asamblat în totalitate în România

Producătorul de autovehicule de transport rutier ATP Trucks Automobile, controlat de omul de afaceri Mircea Cirț din Baia Mare a lansat pe piață camionnul Truston, asamblat 100% în România. Prețurile de livrare încep de la 85.000 de euro (cel mai mic nivel european), Truston intrând pe piață cu doi ani garanție.

În momentul de față sunt finalizate pe linia de asamblare primele 10 autoutilitare, pentru trei dintre ele fiind deja semnate contracte cu clienți din Baia Mare, București și Bistrița. Cea mai importantă caracteristică a modelelor TRUSTON este rezistenţa, noul vehicul fiind construit pe două profile în C, unul de 7 mm și unul de 8 mm, puse unul într-altul, ceea ce crește semnificativ rezistența șasiului. Rezistența superioară a componentelor permite transportarea unor greutăți cu 33% mai mari decât media pieței şi se traduce într-o durabilitate sporită a ansamblului.

TRUSTON, date tehnice – versiunea standard:


– preinstalare camere
– climatizare automată
– volan multifuncţional
– Cruise Control (echivalentul „pilotului automat”)
– senzori de ploaie și lumină
– computer de bord
– scaun pneumatic pentru şofer
– volan îmbrăcat în piele artificială
– cabină mare și pat pentru şofer
– suspensie pneumatică la cabină
– nivelul de poluare Euro 6 C, următoarele vor fi Euro 6 D
– bena are o înclinație maximă de 48 grade reglabil
– motor Weichai, nr 1 mondial în motoare Havy Duty
– capacitatea benei – 22 mc, 52 de tone
– tracțiune 8×4
– sistem electronic de frânare normală, cu tamburi și control EBS
– sistem antiblocare a roţilor în frânare (ABS)
– sistem electronic de control al stabililităţii (ESC)
– sistem electronic de control al tractiunii (ASR)
– motor de 430 CP, 316 kW
– motor diesel de peste 6.000 cmc
– cuplu maxim 2060 Nm (1000-1400 de rotații pe minut)
– cutia de viteze este ATP Truck – Fast, manuală, cu 16 trepte
– sistemul de suspensie prevede arcurile cu 11 foi pe faţă şi 13 foi pe spate.

Unitatea de entertainment vine cu touchscreen, ecran color, conectivitate USB, card reader SD, Bluetooth integrat, player video și comenzi pe volan. Gama de culori ce pot fi asigurate cuprinde roşu, portocaliu, verde, albastru, gri, alb și sanidine.

”TRUSTON – îl definim ca un produs în care să te încrezi pentru afacerea ta. Puternic, robust, fiabil, ușor de manevrat, se transpune ca răspuns la nevoia de dezvoltare continuă a ATP Group. Prin ATP Trucks Automobile, ATP Group ajunge la un nivel superior. Avem produsul finit propriu bazându-ne pe o experienţă integrată raportată la piaţa de automotive, reţeaua de service-uri autorizate şi cea de distribuţie auto”, a spus Mircea Cirţ, președintele ATP Group. Capacitatea actuala de productie este de 360 de camioane pe an.TP Group

”În afacerea noastră avem acces la cei mai buni furnizori. Motoarele TRUSTON sunt Power by Weichai. Weichai este Numarul 1 mondial la vânzarea de motoare comerciale diesel de peste 6.000 cmc”, a menţionat Mircea Cirţ.

Din punct de vedere constructiv, șasiul este foarte rezistent, fiind susţinut de două profile în C puse unul într-altul: unul de 7 mm și unul de 8 mm. Bena basculantei TRUSTON este confecționată din tablă Hardox de 8 mm a carei geometrie conferă rezistență sporită. Betoniera TRUSTON are o capacitate standard de 10 mc, angrenată cu componente Eaton, respectiv Bonfiglioli, şi este fabricată şi ea din tablă Hardox.

Cabina TRUSTON vine cu un confort la standarde înalte, fiind orientată spre nevoile șoferului. Pentru ca șoferul să utilizeze basculanta la întregul său potențial, e important să se simtă confortabil. În dotarea standard, cabina integrează aşadar patul şi scaunul pneumatic pentru şofer, suspensia pe perne de aer. Designul tabloului de bord este unul modern şi se remarcă prin claritatea și simplitatea instrumentelor astfel că navigarea pentru executarea sarcinilor de lucru primează. Sistemul de diagnosticare semnalează eventuale defecţiuni astfel încât acestea să poată fi remediate aplicat, direct pe problema indicată.

ATP Group reuneşte firmele ATP Automotive – producţie şi distribuţie de piese auto, ATP Motors – dealership auto şi ATP Transit – transport rutier intern şi internaţional. ATP Trucks Automobile este cea mai tânără afacere din cadrul ATP Group. Activitatea de bază este fabricarea autovehiculelor de transport rutier de marfă şi persoane.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW