6.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTAntreprenoarea Dana Salatioan din Cluj aşteaptă afaceri de 200.000 de euro din...

Antreprenoarea Dana Salatioan din Cluj aşteaptă afaceri de 200.000 de euro din buchete cu fructe, legume, ciocolată şi alte produse alimentare

Dana Salatioan, o antreprenoare care a lucrat mai multă vreme în domeniul teleco­municaţiilor, face buchete alternative celor din flori, folosind lucruri comestibile – de la fructe şi legume la ciocolată sau alte produse alimentare, dar şi alte tipuri de obiecte, scrie Ziarul Financiar. Businessul poartă numele Alte Flori şi se află în Cluj-Napoca.

”S-a născut din dorinţa de altceva, pre­cum şi din visele noastre. Actual­mente doar eu (mă ocup de afacere – n. red.), dar ne dezvoltăm şi am găsit par­te­­neri care să ne ajute în extinderea ei atât pe plan naţional, cât şi inter­naţio­nal. Suntem în plin proces de dezvoltare a unui lanţ de francize”, a spus Dana Salatioan, citată de ZF.

Businessul are mai puţin de un an de când a fost fondat, iar estimările pentru primul an de activitate arată că cifra de afaceri ar urma să ajungă la circa 70.000 de euro. Pentru 2020, antrepre­noa­rea estimează că va ajunge la 200.000 de euro.

”Investiţia în primele luni de funcţionare a fost de aproape 10.000 de euro, ca să fim operaţionali cu tot cu infrastructura atelierului şi livrarea buchetelor. Însă totul s-a dezvoltat organic, cu investiţii minime în promovare. Busienssul Alte Flori are o marjă destul de mare de profit, acesta fiind şi motivul pentru care am luat decizia de a începe cu programul de francizare, în acest sfârşit de an.”, a mai spus antreprenoarea.

Echipa din spatele afacerii numără acum trei oameni, la care ar urma să se mai adauge doi pentru serviciile de li­vra­re şi suport clienţi. Antreprenoarea se află în discuţii cu o companie din Ma­rea Britanie pentru a realiza un joint venture. Buchetele de fructe, legume, ciocolată şi alte produse sunt create într-un atelier din Cluj-Napoca, pe bază de precomandă, cu trei-patru ore înainte de momentul livrării lor, în acelaşi oraş. Comenzile se fac pe site, pe Facebook şi pe Instagram. Buchete pot fi făcute inclusiv pentru mirese la naşe, cu ocazia nunţilor.

Preţurile încep de la 95 de lei şi pot urca până la 300 de lei sau chiar mai mult, în funcţie de bugetul clientului şi de obiectele pe care vrea să le pună în buchetul personalizat.

Sursa Foto: Facebook Alte Flori

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments