28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăIDEI DE AFACERIStudenţii îşi pot dezvolta abilităţile antreprenoriale în cadrul programului internaţional Mentorship

Studenţii îşi pot dezvolta abilităţile antreprenoriale în cadrul programului internaţional Mentorship

Studenţii îşi pot dezvolta abilităţile antreprenoriale în cadrul programului internaţional Mentorship care îşi propune să dărâme obstacolele care îi împiedică pe aceştia să îşi atingă obiectivele în acest domeniu, conform informaţiilor transmise de organizatori.

Programul Mentorship are ca obiectiv identificarea şi dezvoltarea de soluţii în vederea rezolvării obstacolelor care îi împiedică pe studenţi să îşi atingă obiectivele profesionale, în ceea ce priveşte înfiinţarea unui business. Astfel, programul este adaptat în funcţie de obiectivele de business ale participanţilor, astfel încât, să poată fi de ajutor micilor viitori antreprenori, se arată în sursa citată.

Potrivit American Society for Training and Development, 75% dintre antreprenorii cu experienţă consideră că programele de mentorat, precum acesta, sunt esenţiale în dezvoltarea unui business, conform informaţiilor publicate pe site-ul evenimentului.

”Programul Mentorship adoptă o abordare pe trei niveluri pentru a crea interacţiuni valoroase în cadrul acestuia. Astfel, programul se concentrează pe construirea relaţiilor de calitate între diverşi antreprenori cu experienţă, mentori şi participanţi, proiecte orientate către dezvoltare sustenabilă şi consolidarea încrederii care are ca scop impulsionarea viitorilor antreprenori de a face pasul spre acest domeniu”, se arată pe site-ul programului Mentorship dezvoltat de organizaţia internaţională Girls in Tech.

Printre beneficiile pe care le au participanţii studenţi în cadrul programului se numără crearea de contacte, comunicarea cu diferiţi mentori cu experienţă în diverse domenii de la care pot învăţa cum să îşi definească mai bine obiectivele de business, conform sursei citate anterior.

Reprezentanţii spun, pe site-ul evenimentului, că participanţii ar trebui să vină cu o idee de business pe care să o dezvolte şi să o valideze în cadrul programului de Mentorship.

”Participanţii trebuie să aibă un obiectiv clar de afacere, să fie pasionat de ceea ce îşi propune să facă, să fie pregătiţi să participe la o întâlnire pe lună cu o persoană cu experienţă care să îl îndrume şi să îi ofere know-how”, se arată pe site-ul Mentorship.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments