web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > ReUse Hub caută antreprenori români cu idei de business în domeniul reciclării deşeurilor

ReUse Hub caută antreprenori români cu idei de business în domeniul reciclării deşeurilor

Antreprenorii la început de drum care au înfiinţat businessuri active în domeniul reciclării pot participa în cadrul programului ReUse Hub care îşi propune să sprijine scalarea şi dezvoltarea sustenabilă a companiilor româneşti active în această industrie, potrivit informaţiilor transmise de companie.

”Acolo unde se termină viaţa unui produs, începe business-ul tău. ReUse Hub este programul care schimbă modul în care reciclăm în România. Oferim resursele necesare antreprenorilor cu viziune şi soluţii pentru a recicla mai mult şi mai eficient. Te ajutăm să dovedeşti că inovaţia ta funcţionează”, se arată pe site-ul programului ReUse Hub.

Obiectivul programului este de a susţine micii antreprenori români facilitând accesul acestora la finanţare şi oferind feedback trimestrial de la persoane cu experienţă, acces la o comunitate de antreprenori cu experienţă şi specialişti în domeniu, workshop-uri creative pentru dezvoltarea strategiei de lansare şi de creştere, acces la mentori activi în industria de reciclare şi tehnologie, care să ofere know-how-ul de care antreprenorii la început de drum au nevoie pentru dezvoltare sustenabilă, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul dedicat programului ReUse Hub.

”Căutăm antreprenori inovatori şi soluţii fezabile din domeniul reciclării aflate la început de drum. Vrem să îi cunoaştem pe cei care nu au neapărat o experienţă vastă, dar care îşi doresc să creeze o afacere cu impact real. Vom fi pregătiţi pentru viitor doar dacă îi conectăm pe cei interesaţi de protejarea mediului înconjurător cu cei care îi pot ajuta să îşi transforme ideile sau prototipurile în afaceri de succes”, se arată în sursa citată anterior.

Participanţii se vor întâlni în cadrul programului cu un juriu format din reprezentanţi Impact Hub, PepsiCo, business angels şi actori din industria reciclării. În cadrul programului vor fi organziate mai multe workshop-uri începând cu luna septembrie şi terminând cu luna decembrie, programul putând fi vizualizat pe site-ul dedicat ReUse Hub.

De altfel, antreprenorul câştigător va primi o finanţare de 50.000 de euro, un spaţiu de lucru în cadrul Impact Hub, organizatorul programului, şi consiliere si mentorat timp de şase luni, potrivit aceleiaşi surse.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW