web analytics
Sunteți aici

Operatorul de call-centere Sykes angajează 125 de oameni pentru centrele din Cluj-Napoca, Braşov, Oradea şi Sibiu

Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Enterprises Eastern Europe recrutează în prezent 125 de funcţionari informaţii clienţi pentru birourile din Cluj-Napoca (80), Braşov (30), Oradea (10) şi Sibiu (5), potrivit infor­maţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Compania a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 138,4 mil. lei (29,8 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Sykes Enterprises Eastern Europe a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 13 mil. lei.

Samsung a lansat în luna aprilie a acestui an un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea serviciului fiind externalizată către compania Sykes Enterprises.

Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba romană, poate caştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW