12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăIDEI DE AFACERIFinanţare de 35.000 de euro şi servicii de mentorat în cadrul programului...

Finanţare de 35.000 de euro şi servicii de mentorat în cadrul programului Ro-Win

Programul RoWin, cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, oferă celor care au idei de business o finanţare de 35.000 de euro şi servicii de mentorat şi consiliere în valoare de 10.000 de euro, conform informaţiilor furnizate de reprezentanţii programului.

”Dacă îţi doreşti să deschizi o afacere în România, noi te susţinem cu o finanţare de 35.000 de euro şi servicii de mentorat şi consiliere în valoare de 10.000 de euro. Ştim cât de greu este la început de drum dacă nu ai susţinerea potrivită. Suntem alături de micii antreprenori în etapele dezvoltării businessurilor lor, atât prin finanţarea pe care o vor primi, cât şi prin calitatea serviciilor suport. Practic, finanţarea de care beneficiezi este de 35.000 de euro. În plus, serviciile de mentorat şi consiliere pe care ţi le oferim au o valoare în piaţă de peste 10.000 de euro”, se arată pe site-ul dedicat programului Ro-win.ro.

În cadrul programului, persoanele cu idei de business vor avea la dispoziţie diverse materiale educaţionale, şi vor beneficia de un curs de formare antreprenorială, potrivit informaţiilor.

”Ca să planifici o afacere cât mai bine îţi transferăm know-how practic despre ce informaţii să cauţi şi cum să deosebeşti ce este important de ce nu este. Cursul este un instrument prcatic, nu o lecţie. Fiecare modul, inclusiv modelele de business, marketing, strategie, legislaţie şi taxe sau planificare financiară, îţi vor oferi informaţii şi reţete pentru a face munca de teren necesară pentru planificarea business-ului tău şi pentru a avea şanse reale de a obţine un grant Diaspora”, potrivit datelor de pe site-ul Ro-Win.

De altfel, antreprenorii români vor participa la diverse evenimente şi la întâlniri cu ambasadori din cadrul programului Ro-Win, şi vor avea parte de cursuri online şi webinarii cu profesionişti şi antreprenori cu experienţă, conform aceleiaşi surse.

”Pentru întrebările participanţilor şi feedback am creat un frup online. Antreprenorii trebuie să intre pe grupul dedicat zonei în care locuiesc în prezent şi pot afla în timp real informaţii despre evenimentele pe care le pregăteşte echipa Ro-Win”, conform sursei citate.

Antreprenorii care participă în cadrul Ro-Win vor beneficia de training cu antreprenori cu experienţă, desfăşurate pe teme cheie – strategie, marketing, branding, legislaţie şi taxe-, vor intra în contact cu cel puţin trei persoane cheie care să îi ajute să rezolve probleme concrete şi să-i ajute să concretizeze mai rapid planurile de business, mentori individuali şi furnizori recomandaţi de servicii, fiscalitate, tehnologie şi online, design, merketing şi advertising, se mai arată în sursa citată.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments