web analytics
Sunteți aici

Staţiunea balneară Ocna Sibiului a primit fonduri guvernamentale de 1,6 mil. euro pentru modernizare

Primăria Ocna Sibiului va investi 7,6 mil. lei (1,6 mil. euro), din fonduri guvernamentale, pentru modernizarea parcului balnear, amenajarea unui camping turistic şi a unui parc de rulote. 

Primăria Ocna Sibiului a depus şi un proiect de reabilitare a şase străzi din staţiune prin programul de finanţare a investiţiilor pentru modernizarea şi dezvoltarea staţiunilor balneare, programul demarat anul trecut de Guvernul României, care asigură finanţarea în proporţie de 100%. Staţiunea balneară Ocna Sibiului beneficiază de reabilitarea mai multor străzi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

”Am semnat contractul de finanţare la Ocna Sibiului şi consider că astfel am făcut un pas important pentru ca staţiunea balneară să redevină un adevărat punct de atracţie turistică. Aşadar, aproape 7,6 milioane de lei vor fi investite în statiunea balneară Ocna Sibiului, iar Ministerul Turismului asigură o finanţare de 90% din investiţia de bază. Staţiunea are un potenţial turistic enorm datorită resurselor naturale”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului, la semnarea contractului de finanţare.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW