web analytics
Sunteți aici

Constructorul clujean Diferit modernizează 53 km de drumuri judeţene din Braşov pentru 30 mil. euro

Compania de construcţii Diferit din Cluj-Napoca a câştigat un contract de aproximativ 141,6 mil. lei (30 mil. euro), TVA inclus, pentru modernizarea drumului interjudeţean DJ 104A – Perşani –Victoria, în legătură cu DJ 105C Victoria – Ucea de Sus şi DJ 105P – Ucea de Sus, în lungime totală de 53 km, cunoscut sub denumirea de drumul ”de sub munte”.

Pe lângă refacerea totală a carosabilului, vor fi modernizate şi amenajate trotuare, staţii transport public şi refugii pentru pasageri, se vor realiza lucrări pentru scurgerea apelor pluviale, vor fi construite podeţe transversale, podeţe la drumurile laterale şi podeţe de acces, vor fi reabilitate opt poduri şi vor fi construite şapte poduri noi. Investiţia este finanţată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 – Axa prioritară 6: Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională.

”După şase luni de la publicarea caietului de sarcini în sistemul electronic de achiziţii publice, obiectivul investiţional are în sfârşit constructor, respectiv firma clujeană SC Diferit SRL. Valoarea contractului este de 141.594.653,28 lei (inclusiv TVA), iar perioada de implementare este de 33 de luni”, a declarat Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Compania clujeană Diferit a avut în 2018 o cifră de afaceri de peste 119 mil. lei, un profit net de aproape 3,7 mil. lei şi un număr mediu de 98 angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. Compania Diferit SRL este deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW