web analytics
Sunteți aici

În două săptămâni se deschid loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva

Pe loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Lugoj-Deva se va circula în cel mult două săptămâni, a anunţat joi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. Ministrul şi directorul general CNAIR au verificat starea lucrărilor pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda, Loturile 1 şi 2, şi autostrăzii Lugoj-Deva, Loturile 3 şi 4.

În ceea ce priveşte Lotul 1 al Autostrăzii Sebeş-Turda, Ministrul Transporturilor a precizat acesta va fi dat în folosinţă până la sfârşitul anului. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al autostrăzii este de peste 70%. În cursul zilei se lucra la turnarea covorului asfaltic pe o porţiune de drum.

În cazul lotului 2 al Autostrăzii Sebeş-Turda, faţă de situaţia constatată anterior acestei vizite, când se avea în vedere inclusiv rezilierea contractului din cauza mobilizării reduse şi a întârzierii termenelor de execuţie, lucrările sunt în graficul stabilit de către constructor. Acesta a subliniat că dacă vor fi mobilizaţi mai mulţi muncitori şi mai multe utilaje, este posibil ca termenul final asumat de către antreprenor să fie respectat.
 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW