web analytics
Sunteți aici

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie a investit 1 mil. euro în extindere

Centrul de agrement Arsenal Park din Orăştie, controlat de fraţii Cristescu, s-a extins cu un complex de piscine pentru copii, în contextul în care cererea pentru astfel de activităţi a crescut tot mai mult în ultima perioadă.

Investiţia în proiect a fost de 1 million de euro şi a presupus triplarea zonei destinate copiilor în cadrul aqua parkului de la Arsenal, construirea unei tiroliene din cinci tronsoane, precum şi amenajarea unei cofetării.

”Vrem să atragem cât mai multe familii cu copii, pentru că acesta este viitorul, şi de aceea am dezvoltat zona de agrement destinată celor mici”, spune Marius Cristescu, care estimează o dublare a numărului de clienţi în momentul în care va fi dată în folosinţă porţiunea de autostradă care leagă Orăştie de Timişoara.

Arsenal Park a fost deschis în 2009, după ce au fost construite spaţiile de cazare şi aduse 150 de exponate militare. În centrul de agrement din Orăştie turiştii pot practica diverse activităţi, printre care instrucţie militară, lupte de airsoft şi paintball, tir cu arme de foc, cu arme de airsoft şi paintball, tir cu arcul, închiriere maşini de golf. Centrul de agrement a fost dezvoltat pe terenul unei foste fabrici de armament din Orăştie, cumpărat în 2001 de fraţii Cristescu.

”Dacă iniţial, din numărul celor care vizitau Arsenal Park, companiile reprezentau 70% şi familiile 30%, în ultimii doi ani procentul s-a inversat, iar familiile, ajunse într-un număr tot mai mare de la an la an, ocupă 70% din totalul clienţilor”, spun reprezentanţii companiei.

În urma investiţiilor făcute de către fraţii Cristescu în Arsenal Park, impactul pe termen scurt şi mediu va fi unul cu un randament de creştere de minimum 30% anual, în următorii trei ani, potrivit datelor furnizate de Sebastian Antal, directorul general al Arsenal Park.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW