22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania de consultanţă imobiliară Colliers preia administrarea proiectului The Office din Cluj-Napoca

Compania de consultanţă imobiliară Colliers preia administrarea proiectului The Office din Cluj-Napoca

Compania de consultanţă imobiliară Colliers International Romania a fost desemnată să ofere servicii de property management pentru birourile The Office din Cluj-Napoca, deţinute de fraţii Pavăl, acţionarii Dedeman. Compania ajunge astfel la un portofoliul total administrat de aproape 500.000 de metri pătraţi, cu peste 210.000 metri pătraţi în afara Bucureştiului, din care peste 100.000 mp reprezintă birouri.

”The Office devine al patrulea proiect de birouri din afara Capitalei care intră în portofoliul administrat de Colliers. Portofoliul de birouri pe care îl administrăm creşte acum la un total de 370.000 mp, din care 270.000 mp de birouri în Bucureşti şi uşor peste 100.000 mp de birouri în afara acestuia”, spune Oana Adjudeanu, Director Property Management în cadrul departamentului Real Estate Management Services al Colliers International.

Acţionarii Dedeman au bătut palma cu fondul NEPI-Rockcastle şi cu Ovidiu Şandor la finalul lunii aprilie pentru achiziţia birourilor The Office din Cluj-Napoca, în cea mai mare tranzacţie din afara Bucureştiului, potrivit datelor din piaţă.

The Office a fost lansat în plină criză economică, fiind una din puţinele dezvoltări din acea perioadă, realizat în trei faze şi finalizat în 2017. Cu o suprafaţă închiriabilă de aproape 60.000 mp şi o rată de ocupare de 100%, proiectul a devenit un reper pentru Cluj-Napoca şi Transilvania, fiind primul ansamblu de birouri din regiune care respectă cu adevărat standardele internaţionale pentru clasa A, în ceea ce priveşte conceptul, dimensiunea, calitatea, facilităţile, parcajele şi eficienţa energetică. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel national, BREEAM Excellent.

Ca parte a mandatului de property management, echipa de Real Estate Management Services a Colliers va gestiona relaţia dintre proprietar, furnizori şi chiriaşi actuali sau potenţiali, oferind servicii integrate, de la supervizare operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, precum şi consultanţă pentru crearea de comunităţi la nivel de proiect.

Portofoliul total administrat de Colliers International mai include: Business Garden Bucharest, The Bridge, Hermes Business Campus, Ştefan cel Mare Building, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Phoenix Tower şi Construdava, Airport Smart Offices, Domenii Offices, Jules Michelet Office Building, Casa Moşilor Office Building, Allianz Office Building Braşov şi Vox Technology Park din Timişoara, precum şi trei parcuri industriale în Timişoara, Braşov şi Arad.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments