web analytics
Sunteți aici

Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX se extinde cu încă trei birouri în Cluj-Napoca, Sibiu şi Târgu Mureş

Reţeaua de francize imobiliare RE/MAX România se extinde cu încă trei birouri în oraşele Cluj-Napoca, Sibiu şi Târgu Mureş şi ajunge la 53 unităţi şi peste 400 de agenţi pe plan local.

”După luni de zile în care am analizat şi evaluat diverse oportunităţi de dezvoltare a unui business, am ajuns la concluzia că cea mai bună idee de afacere, cu o investiţie accesibilă, ar fi înfiinţarea unei agenţii imobiliare”, spune Ionuţ Marian, manager RE/MAX Prestige din Târgu Mureş.

RE/MAX România cuprinde 53 de francize şi peste 400 de membri, fiind recunoscut ca cel mai puternic brand naţional în imobiliare. Planul de extindere la nivel naţional în următorii patru ani vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi imobiliari. Operatorul a intermediat anul trecut peste 2.500 de tranzacţii, în valoare de 155 de milioane de euro, în urma cărora birourile afiliate au încasat comisioane de peste 3 milioane euro, în creştere cu circa 50%.

Pentru 2019, reţeaua RE/MAX mizează pe un avans de 40% la nivelul comisioanelor înregistrate, până la aproximativ 4,2 milioane de euro.
Compania a încheiat anul 2018 cu 42 de birouri francizate, respectiv 350 de membri.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW