web analytics
Sunteți aici

Distribuitorul polonez de piese şi accesorii auto Inter Cars din Cluj se apropie de afaceri de 1 mld. lei

Distribuitorul de piese şi accesorii auto Inter Cars România, parte a grupului polonez Inter Cars, a realizat anul trecut o cifră de faceri de aproape 971,7 mil. lei (209 mil. euro), în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior, potrivit Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 21,8 mil. lei (4,7 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 306 angajaţi, potrivit datelor publice.

Inter Cars România comercializează piese şi accesorii pentru autovehicule (auto­turisme, motociclete, dar şi vehicule comer­ciale), însă deţine pe piaţa locală şi o re­ţea de ateliere de reparaţii auto inde­pen­den­te, reunite sub marca Q-Service. Totodată, alte seg­mente importante ale afacerii Inter Cars Ro­mânia sunt cel de vânzare şi service pentru echipamente şi scule utilizate în ate­lie­rele de reparaţii, respectiv fleet mana­gement.

Inter Cars România a fost înfiinţată în anul 2008 la Cluj-Napoca şi este parte a grupului Inter Cars SA, cu sediul în Polonia. Compania şi-a inaugurat activitatea în Ro­mânia după o perioadă de pregătire de apro­ximativ un an. În septembrie 2008 au înce­put vânzările într-o singura locaţie, ajun­gându-se în prezent la un număr de 59 fi­liale ce operează în regim de franciză în ţară, potrivit informaţiilor de pe site-ul com­pa­niei. În 2010 compania a inaugurat depozitul cen­tral din Braşov, continuând în prezent dez­voltarea filialelor existente.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW