web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Proprietarul Castelului de Lut Valea Zânelor din Sibiu vrea să transforme locul în spaţii de cazare până în primăvara anului viitor

Proprietarul Castelului de Lut Valea Zânelor din Sibiu vrea să transforme locul în spaţii de cazare până în primăvara anului viitor

Antreprenorul Răzvan Vasile, care deţine Castelul de Lut Valea Zânelor din apropiere de Sibiu, spune că va transforma lo­cul – care funcţio­nea­ză în prezent ca atracţie tu­ristică de vizitat – în spa­ţiu de cazare până în prima parte a anului viitor. În plus, pe lângă cas­tel, ar urma să funcţioneze şi un restaurant, scrie Ziarul Financiar.

”Vom renunţa la posibilitatea de a vizita şi vom transforma Castelul de Lut în spaţii de cazare. Vor fi 30 de locuri disponibile în patru apartamente. Sper ca până în primă­va­ra anului 2020 să deschidem capacităţile de cazare”, a spus Răzvan Vasile, proprietarul Castelului de Lut Valea Zânelor, citat de ZF.

Castelul de Lut Valea Zânelor, situat în zona turistică Porumbacu de Sus, în judeţul Sibiu, este proiectul în care Răzvan Vasile şi soţia sa Gabriela au investit pentru a-şi crea o alternativă la viaţa din Bucureşti. Au cumpărat terenul în 2006, iar opt ani mai târziu au început construcţia. Complexul format din castel, viitorul restaurant şi celelalte spaţii amenajate se întinde pe o suprafaţă de 7.600 de metri pătraţi, la jumătate distanţei dintre Făgăraş şi Sibiu.

”Restaurantul sper să îl deschidem până la sărbătorile de iarnă. Este gata deja în proporţie de 90%, mai trebuie să găsim echipa de oameni care să lucreze ca ospătari, bucătari”, a mai spuns Răzvan Vasile, de profesie tehnician horticol. În prezent, el are şase angajaţi, responsabili de curăţenie, de vânzarea biletelor, de comercializarea de suveniruri şi de băuturi.

De la deschiderea din 2016 şi până acum, Castelul de Lut Valea Zânelor a adunat câteva zeci de mii de vizitatori din toată lumea. Media este de câteva sute de vizitatori pe zi. Preţul unui bilet de acces la Castelul de Lut este de cinci lei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW