12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALOmul de afaceri Nicolae Căpuşan vede afaceri de 18 mil. lei cu...

Omul de afaceri Nicolae Căpuşan vede afaceri de 18 mil. lei cu complexul SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj

SunGarden Golf & Spa Resort, complexul turistic dezvoltat de antreprenorul clujean Nicolae Căpuşan, a înregistrat o creştere de 30% a numărului de turişti cazaţi în prima parte a acestui an, gradul de ocupare depăşind indicii acestei perioade, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Astfel, cifra de afaceri a complexului turistic previzionată pentru anul în curs ar putea depăşi 18 milioane de lei.

”Anul 2019 a reprezentat pentru noi, până acum, un an al ascensiunii, al provocărilor şi al reuşitelor. Întotdeauna prima jumătate a anului oferă o perspectivă destul de generoasă asupra întregului an, mai ales în ceea ce priveşte cazarea. Numărul mare de turişti pe care i-am găzduit şi evenimentele corporate pe care le-am organizat ne-au permis să obţinem rezultate foarte bune. Deşi am fost în extrasezon, în perioada 1 ianuarie – 31 mai am înregistrat o cifră de afaceri de peste 6,3 milioane de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro). În ceea ce priveşte întregul an 2019, preconizăm că va fi unul de succes. Suntem încurajaţi de rezultatele din prima parte a acestui an, care ne-au determinat să ne dezvoltăm strategii şi planuri pentru finalul anului. Estimăm că vom avea un număr de peste 20.000 de persoane cazate în hotel şi o cifră de afaceri de peste 18 milioane de lei”, a declarat Nicolae Căpuşan, proprietarul complexului SunGarden Golf & Spa Resort.

În primele şase luni ale acestui an, aproximativ 6.300 de oaspeţi au fost cazaţi în cele 46 de camere ale hotelului, reprezentând o creştere de aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Hotelul se bucură de o popularitate în creştere în rândul turiştilor străini. Aproximativ 3.000 de turişti străini au fost cazaţi în hotel, reprezentând aproape 50% din totalul de oaspeţi ai complexului în primele şase luni ale acestui an. Durata medie de şedere a fost de 3 nopţi.

SunGarden Golf & Spa Resort este cel mai complex resort din Transilvania, întinzându-se pe o suprafaţă de peste 30 de hectare, oferă 46 de camere, cu o suplimentare de 17 noi unităţi de cazare până la finalul anului, un centru SPA de 1.400 mp, fiind cel mai mare şi cel mai luxos centru de acest tip din România, un teren de golf cu 9 cupe, restaurante şi alte zone dedicate activităţilor sportive şi de relaxare. Investiţiile totale în SunGarden Golf & Spa Resort au ajuns la 15 milioane de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments