web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Antreprenorii Bogdan şi Diana Apetri au investit 2 mil. euro în butic-hotelul Kaban din Vatra Dornei

Antreprenorii Bogdan şi Diana Apetri au investit 2 mil. euro în butic-hotelul Kaban din Vatra Dornei

Bogdan Apetri şi soţia sa Diana au investit circa 2 milioane de euro în dezvoltarea unui butic-hotel la Vatra Dornei, hotel ce şi-a deschis porţile acum mai puţin de un an, scrie Ziarul Financiar.

Până în momentul de faţă, la Kaban au fost cazaţi aproape 2.000 de turişti, majoritatea din România, dar au existat şi vizitatori din Israel, Iordania, Uruguay, Suedia, Germania, Italia sau Marea Bri­tanie.

”Procentul străinilor nu este foarte mare, dar vrem să creştem în următorii ani. Ca planuri de dezvoltare, încercăm cât mai mult să creştem numărul de înnoptări la Vatra Dornei şi vrem să ne dezvoltăm pe partea de turism activ”, a spus Bogdan Apetri citat de ZF.

Există o tiroliană şi un panou de căţărat la doar 50 de metri de hotelul care dispune de o saună proprie şi un jacuzzi. Pentru copii există o cameră de joacă de tip salină artificială în cadrul Kaban. Boutic-hotelul Kaban dispune de patru aparta­mente şi şapte camere duble ce pot fi închiriate doar în regim hotelier.

”Am ales zona centrală a oraşului Vatra Dornei (pen­tru dezvoltarea Kaban – n. red.) pentru că aveam terenul deja achiziţionat şi am vrut neapărat la parterul hotelului să avem şi un res­taurant. Am ales să creionăm unul unde me­niul este tradiţional reintre­pretat”, a mai spus antreprenorul. O parte din produse provin de la ferma proprie a fondatorilor unde articolele sunt 100% eco-bio, iar restul sunt achi­ziţionate de la artizanii locali.

Întregul proiect a fost coordonat de proprietari, Diana, de profesie medic şi Bogdan. Cei doi au moştenit apetitul pentru antreprenoriat de la părinţi, aceştia din urmă deţinând compania Dorna Medical, un business românesc din piaţa de servicii medicale private şi de laborator, înfiinţat în urmă cu mai bine de două decenii la Vatra Dornei, în judeţul Suceava.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW