web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Electroglobal este partener principal la cel mai provocator trail running challenge din România! În cea mai bântuită pădure din lume! (P)

Electroglobal este partener principal la cel mai provocator trail running challenge din România! În cea mai bântuită pădure din lume! (P)

Sambata 6 iulie, incepand cu ora 21:45, va avea loc la Cluj-Napoca Hoia Baciu Night Run–World Most Haunted Forest, prima alergare tip trail running de noapte din Cluj-Napoca in renumita Padure Hoia-Baciu, cu siguranta cea mai misterioasa padure din Romania.

Nu putini au fost cei care au afirmat ca Padurea Hoia-Baciu este ”Triunghiul Bermudelor” din Romania. Aceasta padure are un numar impresionant de mituri si legende. Se poate spune ca fiecare turist care vine pana aici creaza o noua legenda.

In ciuda faptului ca este foarte putin cunoscuta, Padurea Hoia-Baciu atrage extrem de multi curiosi. Sambata peste 500 de alergatori vor alerga la lumina frontalelor in, se spune, cea mai bantuita padure din lume.

Evenimentul organizatde Sport Management Events si sustinut de partenerul principal Electroglobal isi propune sa promoveze in tara si in lume aceasta padure spectaculoasa, sa o protejeze sustinand activitatile ONG-urilor de mediu si sa dezvolte dragostea pentru sport, in general, si alergare, in particular, ale participantilor si sustinatorilor.

Articole similare

2 thoughts on “Electroglobal este partener principal la cel mai provocator trail running challenge din România! În cea mai bântuită pădure din lume! (P)

  1. Pingback: Homepage

Comments are closed.

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW