12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la Komoder deschid showroom-uri noi în Iași, București și Sofia

Clujenii de la Komoder deschid showroom-uri noi în Iași, București și Sofia

Distribuitorul clujean de fotolii de masaj Komoder a inaugurat trei showroom-uri noi, la Iași, București și în Bulgaria, la Sofia, și vizează extinderea și pe piața belgiană.

”Deschiderea noilor showroom-uri face parte din strategia noastră pentru 2019, deoarece clienții noștri își doresc să experimenteze fotoliile de masaj pentru a lua decizia de cumpărare cât mai bine informați și într-un timp cât mai scurt. Relocarea showroom-urilor este o decizie pe care am luat-o încă din 2019 și am făcut din aceasta o strategie care să ne aducă rezultate imediate. Inaugurarea noilor spații au produs impactul scontat în vânzările lunare”, a spus Adrian Rus, fondatorul Komoder.

După ce a anunțat că va deschide în toamnă un showroom în Eindhoven, Olanda, compania clujeană ia în calcul intrarea și pe piața belgiană. Komoder deține deja două showroom-uri în afara României, în Bulgaria (Sofia) și Spania (Barcelona).

”În perioada următoare ne vom îndrepta atenția spre extinderea în afara țării, obiectivele noastre fiind Olanda și Belgia. Deschiderea unui showroom în Eindhoven este un proiect la care lucrăm de la începutul anului, iar acum ne dorim să intrăm și pe piața belgiană”, adaugă Adrian Rus.

Pentru acest an, compania clujeană anticipează o creștere de 25% a vânzărilor față de 2018, obiectivul companiei fiind de a livra peste 4.000 de fotolii de masaj. În condițiile extinderii rețelei de magazine, dar și a creșterii vânzărilor, compania estimează o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro în 2019.

Pe data de 1 iulie, Komoder a inaugurat noua locație din Sofia, în Serdika Center, unul dintre cele mai importante centre comerciale din capitala Bulgariei. Showroom-ul are 30 mp și este deservit, de asemenea, de trei angajați. Clienții Komoder vor testa aici fotolii de masaj, precum modelul Albert, Focus, Victoria, Capsula de masaj KM9500 sau Fotoliul 4D Luxury.

Înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, Komoder este compania care a deschis în România industria scaunelor și fotoliilor de masaj. Produsele incluse în portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii și scaune de masaj din lume.

Komoder are în prezent patru showroom-uri în țară, în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și două showroom-uri în străinătate, în Spania (Barcelona) și Bulgaria (Sofia). Compania vinde fotolii și aparate de masaj în întreaga lume și are parteneri în Italia, Spania, Olanda și Bulgaria.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments