20.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDezoltatorul imobiliar Ceetrus a finalizat cea de-a treia parte a proiectului de...

Dezoltatorul imobiliar Ceetrus a finalizat cea de-a treia parte a proiectului de birouri de 14 mil. euro din Braşov

Dezoltatorul imobiliar Ceetrus (fostul Immochan) a finalizat lucrările la cea de-a treia fază a proiectului de birouri Coresi Business Park din Braşov, în urma unei investiţii de 14 milioane de euro.

Această fază a marcat şi schimbarea numelui proiectului în Coresi Business Campus şi a presupus construirea unei clădiri având o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi, parterul fiind prevăzut cu un spaţiu de co-working şi o zonă de conferinţe cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi.

Odată cu încheierea celei de-a treia faze de construcţie, parcul de birouri atinge o suprafaţă dezvoltată de 60.000 de metri pătraţi. Dezvoltarea proiectului va mai dura încă opt ani, iar potenţialul său ajunge la 100.000 de metri pătraţi.

În momenul de faţă, Coresi Business Campus găzduieşte peste 30 de companii naţionale şi internaţionale, în cadrul cărora lucrează peste 5.500 de angajaţi. Immochan România a achiziţionat în iulie 2017 proiectul Coresi Business Park. Astfel, Cartierul Coresi, care avea până atunci o componentă comercială, prin Coresi Shopping Resort, şi una rezidenţială, prin cele 1.000 de apartamente aflate în construcţie, a integrat şi componenta de birouri.

Dezvoltat pe fosta platformă industrială Tractorul din Braşov, Coresi Business Park este unul dintre cele mai importante centre de birouri din afara Bucureştiului, ce totalizează în prezent aproape 60.000 mp,  la standard de clasă A. În completarea spaţiilor de birouri ce au trecut prin procesul de reconversie, proiectul cuprinde şi 10 clădiri moderne de birouri, noi, cu regim mic de înălţime (P+3E/4E). Masterplanul Coresi Business Park cuprinde 100.000 mp construiţi de birouri, suprafaţă ce va fi atinsă în următorii opt ani.

Ceetrus administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel naţional. În 2016, dezvoltatorul şi-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidenţial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest, şi office, prin Coresi Business Park, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Braşov, în parteneriat cu Ascenta Management.  

Sursa Foto: site Coresi Business Park

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments