web analytics
Sunteți aici

Germanii de la Oechsler şi-au dublat profitul la fabrica de subansambluri pentru industria auto din Arad

Producătorul german de piese din material plastic şi subansambluri pentru industria auto Oechsler România a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 197,5 mil. lei (42,5 mil. euro), mai mare cu 9,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de peste 6 mil. lei (1,3 mil. euro), dublu faţă de anul anterior, şi un număr mediu de 270 de angajaţi, conform datelor publice.

Concernul german Oechsler, cu sediul în localitatea Ansbach, dispune începând cu anul 2007 de o unitate proprie de producţie în Europa de Est, situată în localitatea Li­pova, la 33 km de municipiul Arad. Fa­brica Oechsler din Lipova produce piese de ma­re precizie din material plastic şi suban­sam­bluri complexe, clienţii fiind furnizori ai in­dustriei automotive, dar şi alte domenii in­dustriale, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. La Lipova sunt produse seg­mente dinţate din material plastic sau ac­tua­toare destinate frânelor de parcare elec­tronice, precum şi mecanisme de reglare a oglinzilor destinate echipării camioanelor.

Apropierea localităţii Lipova de graniţa ungară permite companiei să efectueze livrări directe către clienţii din Europa de Est. Compania Oechsler România a fost înfiinţată în luna februarie 2006, cu principal domeniu de activitate fabricarea altor produse din material plastic. Compania face parte din grupul german Oechsler, care mai deţine filiale în Germania (Ansbach, Weibenburg, Brodswinden), China (Taicang), Mexic (QuerÈtaro), Statele Unite ale Americii (Acworth, GA) Vietnam (Long AN). Oechsler dezvoltă, asamblează şi furnizează componente pentru sectorul auto şi medical, precum şi pentru industria de comunicare.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW