web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > De’Longhi vrea să transfere la Jucu produse mai complexe şi cu valoare mai mare de piaţă

De’Longhi vrea să transfere la Jucu produse mai complexe şi cu valoare mai mare de piaţă

Grupul italian De’Longhi vrea ca în următorii doi ani să eficientizeze fabrica din localitatea Jucu, dar şi să o dezvolte astfel încât să realizeze aici produse mai complexe şi implicit mai scumpe. Aceasta ar devenit astfel nu doar o unitate de producţie de volum, ci şi una ce produce valoare şi care ar fi mai profitabilă totodată, scrie Ziarul Financiar. La Jucu, în judeţul Cluj, De’Longhi produce espressoare şi blendere.

”Pentru perioada 2019-2020 priorităţile sunt de a eficientiza procesele curente şi de a reduce cât mai mult posibil costurile de producţie. De asemenea, se vor efectua anumite transferuri de produse mai complexe şi cu valoare mai mare de piaţă, astfel făcându-se primii paşi necesari pentru ca De’Longhi România, pe lângă a fi o fabrică de volum, să devină şi o fabrică ce produce valoare, adică maşini de cafea mai scumpe, care au o marjă de profitabilitate mai mare”, conform companiei.

La Jucu, pe lângă produse finite se realizează şi părţi componente. Mai exact, oficialii companiei declarau recent că vor să localizeze cât mai mult producţia, adică nu doar să asambleze maşinile de cafea sau blendere, ci să aibă valoare adăugată fabrica.

Businessul grupului De’Longhi pe plan local a ajuns anul trecut la afaceri de 1,2 miliarde lei (250 mil. euro) în România, în creştere cu 30% faţă de rezultatul obţinut în 2017.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW