web analytics
Sunteți aici

Produsele ”Lăptăria cu Caimac” au ajuns în 50 de magazine din Cluj-Napoca

Agroserv Măriuţa, din Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa, care controlează o fermă, dar şi o fabrică de lactate, continuă extinderea pe piaţa locală prin lansarea de noi produse, dar şi intrarea în noi reţele de magazine.

Compania vinde produsele cunoscute sub brandul Lăptăria cu Caimac în mai multe oraşe din ţară, printre care Cluj, Braşov, Râmnicu Vâlcea, în băcănii, brutării, dar şi reţele locale şi mari. Fabrica de procesare lactate, întinsă pe o suprafaţă de circa 1.500 de metri pătraţi, a fost ridicată în urma unei investiţii de peste 5 milioane de euro.

”Am continuat şi extinderea în magazinele din ţară. La Cluj-Napoca am ajuns să fim prezenţi în 50 de magazine, am intrat şi în reţele tradiţionale. Din toamnă facem  primii paşi să ieşim şi la export, în Marea Britanie, Elveţia, Germania”, a spus Adrian Cocan, administratorul fabricii Agroserv Măriuţa.

Anul trecut, compania Agroserv Măriuţa a finalizat cu afaceri de 35,9 milioane de lei, faţă de 32,6 milioane de lei şi un profit net de 2,4 milioane de lei, la jumătate faţă de nivelul înregistrat în anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe. În companie lucrau 109 angajaţi anul trecut.

România are cel mai ieftin lapte crud din UE, de circa 1,37 -1,4 lei pe litru la poarta fermei, potrivit datelor Comisiei Europene, dar cu toate acestea românii platesc la raft pentru un litru de lapte de 1,5% grăsime aproape cât un neamţ, care are un salariu de patru ori mai mare decât un român.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW