web analytics
Sunteți aici

Administratorul magazinelor New Yorker, cu sediul în Cluj-Napoca, a făcut profit de 17 mil. euro în 2018

Compania NY’ER România, cu sediul în Cluj-Napoca, administratorul magazinelor de modă New Yorker, a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 304,4 mil. lei (65,5 mil. euro), mai mult cu 11,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 79,3 mil. lei (17 mil. euro), în creştere cu 17% faţă de anul precedent, cu un număr mediu de 403 angajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro. Marja de profit este astfel de aproape 25%, una dintre cele mai mari din industrie.

După valoarea businessului, New Yorker este unul dintre cei mai mari retaileri de modă din România, alături de Inditex (proprietarul Zara), H&M, C&A şi LC Waikiki pe piaţa de haine, iar Deichmann şi CCC pe încălţăminte, conform Euromonitor.

Retailerul deţine pe plan local aproape 40 de magazine, conform informaţiilor de pe site-ul propriu. New Yorker a intrat în România în anul 2007, în plin boom economic, însă a continuat să se extindă an de an, indiferent de context.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW