web analytics
Sunteți aici

Spaniolii de la MMM Autoparts au avut în 2018 afaceri de 40 mil. euro la fabrica de tuburi pentru industria auto din Turda

Producătorul de tuburi pentru industria auto MMM Autoparts, subsidiara locală a grupului spaniol MMM a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 186,1 mil. lei (40 mil. euro), în creştere cu 2% faţă de anul anterior, potrivit  datelor de la Ministerul Finanţelor.

În urmă cu 13 ani, spaniolii de la MMM au realizat pe un teren de la ieşirea din Turda spre Câmpia Turzii un centru de producţie cu două hale, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi. La Turda, MMM produce tuburi de motor şi tuburi structurale, iar din 2013 a devenit operaţio­nală şi o fabrică de tratament superficial (placare cu nichel), potrivit unor informaţii ante­rioare.

Grupul MMM se ocupă de proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea de sisteme de tubulatură pentru industria auto şi are clienţi precum Audi, Avtovaz, Citroen, Da­cia, Nisan, Peugeot, Re­nault, Toyota, Volkswagen şi Suzuki, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Birourile centrale, unde se realizează serviciile corporative şi centru de dezvoltare se află în Barcelona.

MMM Group mai deţine unităţi de producţie în Rusia (la Togliatti), în China (Changzhou), Mexic (Silao) şi România (Turda). Businessul MMM a fost demarat în anul 1944 de Juan Priu Verdaguer. Iniţial, compania se ocupa de producţia pieselor metalice pentru uz casnic, însă în timp producţia a evoluat, ajungându-se la realizarea de tubulaturi moderne pentru unii dintre marii producători auto, cum ar fi Renault şi Peugeot.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW