web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Benvenuti a ajuns în 2018 la afaceri de 28 mil. euro cu o reţea de 55 de magazine de încălţăminte

Benvenuti a ajuns în 2018 la afaceri de 28 mil. euro cu o reţea de 55 de magazine de încălţăminte

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul Dan Pavel, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 130,5 mil. lei (28 mil. euro), în creştere cu aproximativ 5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a ajuns la finalul anului trecut la o reţea de 55 de unităţi pe piaţa locală sub brandurile Benvenuti şi Enzo Bertini (magazine ce vând branduri de lux precum Karl Lagerfeld, Gant, Guess, Cavalli, Calvin Klein sau Enzo Bertini), după ce a deschis cel de-al treilea magazin din Oradea, în Lotus Retail Park.

Compania vinde în special pantofi cumpăraţi de la furnizori italieni, însă o parte dintre aceşti furnizori au fabrici şi în România. Producătorii italieni au o pondere de peste 80% din volumul de marfă al Benvenuti, însă compania are parteneriate şi cu câteva fabrici româneşti.

Printre cele mai cunoscute mărci prezente în magazinele Benvenuti sunt Enzo Bertini, Formenterra, Solo Donna, Pepe Jeans, Wrangler, Thezeus, Bradley, Steve Madden, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW