web analytics
Sunteți aici

Grace Couture Cakes vrea să se extindă în franciză la Cluj-Napoca. Investiţia iniţială porneşte de la 55.000 de euro

Producătorul şi furnizorul de torturi, prăjituri şi candy bars pentru nuntă, botez sau alte evenimente private şi corporate, deţinut de Alina Sudriu, anunţă extinderea businessului în sistem de franciză, printre oraşele vizate fiind şi Cluj-Napoca, potrivit Ziarului Financiar.

Investiţia iniţială într-un cake shop Grace Couture Cakes porneşte de la 55.000 de euro, iar spaţiile vizate sunt fie de tip insulă, cu suprafaţa de 12-15 metri pătraţi în centre comerciale de top, fie spaţii stradale, cu suprafaţa cuprinsă între 30-40 de metri pătraţi, în zone cu trafic pietonal.

”Dorim să ne extindem în marile centre urbane, oraşe cu potenţial pe termen mediu de minimum două locaţii Grace Couture Cakes. Proiectul de franciză vizează strict zona de retail, nu şi aceea de producător şi furnizor pentru evenimente”, a spus Alina Sudriu, proprietara business-ului.

Grace Couture Cakes a fost lansat în anul 2012 ca producător şi furnizor de torturi, prăjituri şi candy bars pentru nuntă, botez sau alte evenimente private şi corporate. Grace Couture Cakes are în prezent 60 de angajaţi şi două laboratoare cu capacitate mare de producţie, precum şi un sistem de distribuţie proprie.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW