web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Medlife a preluat pachetul majoritar al centrului Badea Medica din Cluj-Napoca

Medlife a preluat pachetul majoritar al centrului Badea Medica din Cluj-Napoca

Operatorul de servicii medicale private Medlife, controlat de familia Marcu, continuă achiziţiile şi anunţă preluarea a 65% din acţiunile centrului de excelenţă Badea Medica din Cluj-Napoca, bifând astfel cea de-a 23-a achiziţie derulată până în prezent de grup, cea mai recentă fiind anunţată în luna ianuarie, când Medlife a cumpărat Rózsakert Medical Center din Ungaria.

”Clujul reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interes în planul nostru de dezvoltare. Vom continua programul de achiziţii atât în România, cât şi în ţările învecinate aflate în prospecţie, urmând planul anunţat către investitori şi acţionari”, a spus Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife.

Centrul Badea Medica, cu afaceri de 1,6 mil. lei în 2017, potrivit celor mai recente date existente pe site-ul Ministerului de Finanţe, şi profit de 101.714 lei, oferă servicii medicale axate în principal pe segmentul de patologie abdominală, dar acoperă şi alte tipuri de afecţiuni.

MedLife a încheiat primul trimestru din 2019 cu o cifră de afaceri consolidată pro-forma de 224,9 milioane lei aferentă acestei perioade, în creştere cu 27,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru perioada următoare, compania a anunţat continuarea programului de achiziţii în România şi regiune. Dacă va reuşi implementarea tuturor proiectelor anunţate către acţionari, există premise ca MedLife să depăşească pragul de 200 milioane de euro în 2019.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW