web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Reţeaua de sănătate Regina Maria a cumpărat spitalul Premiere din Timişoara

Reţeaua de sănătate Regina Maria a cumpărat spitalul Premiere din Timişoara

Reţeaua de sănătate Regina Maria a cumpărat spitalul Premiere din Timişoara, cel mai mare spital privat din Vestul ţării, potrivit unui comunicat de presă. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

Spitalul Premiere are 134 de paturi, dispuse pe o suprafaţă de peste 5.000 mp, cu şase săli de operaţie şi maternitate. Spitalul are 300 de angajaţi şi colaboratori, iar în 2018 a avut afaceri de 7 milioane de euro.

Unitatea spitalicească a fost înfiinţată de un grup de medici, din acţionariatul companiei Materna Care, cea mai mare din grup, făcând parte nouă persoane.

”Ne propunem împreună cu echipa medicală şi de management a spitalului Première să extindem semnificativ serviciile medicale oferite”, a spus Fady Chreih, CEO-ul reţelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria este prezentă pe piaţa din Timişoara de trei ani. Strategia urmată de operatorul privat este să-şi consolideze prezenţa pe pieţele pe care a intrat deja. Tranzacţia dintre Regina Maria şi Spitalul Premiere este în curs de avizare la Consiliul Concurenţei.

În procesul de tranzacţie, Reţeaua de sănătate Regina Maria a fost asistată de o echipă de avocaţi de la Filip&Company, coordonaţi de partenerul Ioana Roman si de o echipă condusă de partenerul Miruna Enache de la Ernst & Young, pentru aspecte fiscale.

Acţionarii Première au fost asistaţi pentru aspecte strategice şi financiare de Florin Cerna de la BrinkThink Management şi de o echipă de avocati de la D&B David şi Baias condusă de partenerul Anda Rojanschi. Reţeaua de sănătate Regina Maria ajunge la 13 locaţii în vestul ţării şi la o echipă de 550 de angajaţi si colaboratori, precum şi la un portofoliu de peste 40.000 de abonaţi în regiune.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW